het 4e Opifex Rapidschaaktoernooi
zaterdag 5 mei 2007

Kort verslag

De Vlaamse FM Wim Maes is op zaterdag 5 Mei winnaar geworden van de 4e editie van het Opifex Rapidschaaktoernooi te Bergen op Zoom. Hij bleef met een score van 6,5 uit 7 de FM's Bonno Pel en Arben Dardha met een half punt voor. 
 
De jeugdprijs ging naar Stefan Colijn; ratingprijs t/m 1800 was voor Klaas de Ruijter, ratingprijs t/m 1600 voor Richard Goedegebuur, t/m 1400 voor Henk Hofman. Beste BSV'er werd Edwin van Dongen. 
 
Op deze zonnige vakantiedag wisten toch nog 56 deelnemers de weg te vinden naar zaal D'Honneur, alwaar schaakvereniging BSV het toernooi organiseerde. 
 
Een strak gehandhaafd tijdsschema, een sportief toernooi met vele leuke partijen, gratis zoete puddingkoeken voor alle deelnemers, vele prijswinnaars en vooral veel gezelligheid en tevreden gezichten zorgden voor een uiterst succesvol verlopen toernooi, waar zeker volgend jaar weer een vervolg aan gegeven zal worden. 
 
De eindstand (inclusief informatie over de gespeelde partijen per speler), fotoalbum en later ook een uitgebreid verslag zijn te vinden op de toernooisite