1 juni jubileum-rapidtoernooi RSG

In het kader van het 25-jarig bestaan organiseert het Roosendaalsch Schaak Genootschap op zaterdag 1 juni 2024 een rapid-toernooi voor senioren volgens Zwitsers systeem en met een speeltempo van 20 min per persoon per partij.
Dit vindt plaats in de Veestallen, Kade 65 4703 GD Roosendaal.

De zaal is open vanaf 9u30, de deelnemers worden ontvangen met koffie of thee. Begin van het toernooi 10u en prijsuitreiking om ca 17u.
Tussen de middag wordt de deelnemers een eenvoudige doch voedzame lunch aangeboden, echter drankjes tijdens het toernooi zijn voor eigen rekening. Daar staat dan weer tegenover dat er geen inschrijfgeld verschuldigd is!

Aanmelden per mail bij Marc Naalden (laat maar weten als je zijn mailadres nodig hebt).

Categories: Nieuws van derden